All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Reachtruckchauffeur Amsterdam

Spread the love

Reachtruckchauffeur Amsterdam

Find a job in Amsterdam

Maak jij een korte pitstop voor een baanwissel? Solliciteer nu om snel weer door te kunnen als fulltime Reachtruckchauffeur in Amsterdam! Wij bieden je een bruto maandsalaris van 2500 euro en uitzicht op een vast contract.

Als Reachtruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het in- en uitvoeren van de producten. Je haalt de producten uit de stellingen van diverse locaties en hoogtes. Je zorgt ervoor dat de producten daarna bij de juiste afdeling en/of bufferlocatie terechtkomen.

Binnen het bedrijf zijn er meerdere mogelijkheden om door te groeien en volop kansen om jezelf te blijven ontwikkelen. Natuurlijk moet je jezelf wel eerst bewijzen op de werkvloer. Het bedrijf is om die reden op zoek naar nieuwe werknemers die een passie hebben voor de logistiek en voor een langere tijd een baan zoeken. Een certificaat is niet vereist op dit moment. Wij kunnen deze verlengen of opnieuw aanvragen voor jou. Zodra je gecertificeerd bent, kun jij ingezet worden in de functie als reachtruckchauffeur.

Je gaat je onder andere bezighouden met de volgende werkzaamheden:

  • Orders verzamelen en wegzetten van producten;
  • Besturen van de reachtruck;
  • Verzendklaar maken, sorteren, verplaatsen en controleren van goederen;
  • Verwerken van binnenkomende bestellingen en geretourneerde goederen;
  • Schoonhouden van het magazijn, maar ook meedenken in het logistieke proces.

______________
Check out this vacancy


Spread the love