All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Accountmanager

Spread the love

Accountmanager

Find a job in Amsterdam

Als Accountmanager ontwikkel je de indirecte verkoopmarkt (reisagenten, partners) en Meeting & Events kanalen in Nederland. Je rapporteert aan de Managing Director Nederland en maakt deel uit van de EAF Commercial community, in een Benelux Business Unit. 

Je werkzaamheden en verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • In kaart brengen van potentiële partnerreisbureaus en zakelijke klanten die passen bij de producten en kwaliteitsnormen van de organsiatie.
  • Opzetten van een ontwikkelingsstrategie en een commercieel actieplan om de Nederlandse B2B business snel te laten groeien (d.m.v. tools, FAM-trips, conventies, trademarketing budget, etc.), evenals de inkomsten van bestaande partners te laten groeien. 
  • Monitoren van de indirecte verkoopprestaties, opstellen van rapporten die voortdurend worden gedeeld en besproken met de partners.
  • Ondersteunen van de nieuwe reisagenten bij het ontwikkelen van hun verkoop door middel van voortdurende product- en tools-trainingen, regelmatige bezoeken aan kantoren en agentschappen, Trade Marketing-investeringen, verkoop challenges en incentives.

 

Daarnaast bouw je een uitgebreid netwerk op in de reisbranche, schakel je met met evenementenbedrijven en onderhoud je de relatie met zakelijke stakeholders en besluitvormers. Om je zichtbaarheid te vergroten ben je betrokken bij: 

  • De organisatie van FAM-trips en deelname aan Grand Openings van nieuwe of gerenoveerde Resorts met de belangrijkste partners, om hun productkennis te ontwikkelen en hen om te vormen tot ambassadeurs in de reisbranche en bij hun klanten. 
  • Deelname aan de belangrijkste Europese MICE-conventies (bijv. IMEX) om het aantal prospects te vergroten.
  • De samenwerking met de marketing-, verkoop- en productieteams in Amsterdam en Brussel. Actief bijdragen aan de EAF Indirect en M&E communities door middel van jaarlijkse regionale seminars.

______________
Check out this vacancy


Spread the love