All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Match for Talent

Spread the love

Match for Talent

Find a job in Amsterdam

Heb jij een passie voor techniek en blink je uit in klantcontact? Wil je een baan waar je ‘s avonds en in het weekend vrij bent? Dan past deze leuke vacature verkoopmedewerker perfect bij jou!

Waarom werken bij deze organisatie?

Als verkoopmedewerker bij deze platte organisatie ben je het eerste aanspreekpunt voor monteurs en installateurs die de vestiging in Amsterdam Noord of Amsterdam Zuid-Oost bezoeken. Jij helpt hen bij het vinden van de juiste producten en geeft deskundig advies. Jouw kennis en betrokkenheid zorgen ervoor dat klanten altijd tevreden en goed geïnformeerd de winkels verlaten. Samen met je collega’s creëer je een gastvrije omgeving waarin klanten graag terugkomen. 

Waarom is het leuk om hier te werken?

  • Je hebt impact: jij bent de verbinding tussen de technische producten die de organisatie levert en de monteurs die ze nodig hebben.
  • Optimale werk-privébalans: Je werkt alleen doordeweeks en hebt alle avonden en weekenden voor jezelf.
  • Ontwikkelmogelijkheden: Er zijn tal van doorgroeimogelijkheden en opleidingen die je kunt krijgen om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Aantrekkelijke voorwaarden: Geniet van 7,5 week vakantie per jaar bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om ATV-uren te verkopen voor extra salaris.
  • Top team! Je gaat werken in een enthousiast team 

______________
Check out this vacancy


Spread the love