All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Medewerker Secretariaat Jeugdzorg

Spread the love

Medewerker Secretariaat Jeugdzorg

Find a job in Amsterdam

Als medewerker secretariaat jeugdzorg word jij onderdeel van een gemotiveerd team, bestaande uit 7 medewerkers. Samen zijn jullie onderdeel van de afdeling Zorgadministratie en Ondersteuning Primair Proces en bieden jullie administratieve en secretariële ondersteuning aan de medewerkers en managers van het Primair Proces.

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?

Op dagelijkse basis ben jij verantwoordelijk voor de secretariële werkzaamheden omtrent de digitale cliëntdossiers. Je controleert en verstuurt brieven en documenten, zorgt dat alle gegevens compleet zijn en/of worden aangevuld en archiveert/digitaliseert dossiers. De brieven zijn veelal gericht aan ouders en de Rechtbank. In jouw rol ben jij aanspreekpunt voor vragen en verzoeken. Je voorziet collega’s van updates en geeft informatie bij onduidelijkheid. Daarnaast onderhoud je functierelevante in- en externe contacten.  

In deze rol is veel ruimte om mee te denken over procesverbeteringen. Jij signaleert knelpunten en weet op de juiste manier verbetermogelijkheden m.b.t. processen en de dienstverlening te opperen.

______________
Check out this vacancy


Spread the love