All jobs in Amsterdam:

And many more...

Jobs Amsterdam

Accountmanager Designvloeren (binnen/buiten)

Spread the love

Accountmanager Designvloeren (binnen/buiten)

Find a job in Amsterdam

Vanuit een prachtig kantoor met uitzicht op een mooi stukje Amsterdam, ben je verantwoordelijk voor de verkoop van unieke design vloeren en wanden in het hogere segment. Je start op de binnendienst en groeit naar buitendienst. Tijdens jouw inwerktraject word je met persoonlijke aandacht begeleid in alles wat bij dit hoogwaardige product komt kijken; het design en de hoeveelheid aan mogelijkheden.

In eerste instantie word je verantwoordelijk voor de gehele binnendienst verkoop. Een database met leads ligt voor je klaar. Je belt bestaande en binnengekomen offertes na, nodigt klanten uit naar de showroom waar je hen voorziet van maatadvies. Klanten bestaan voor 70% uit particulier en 30% uit zakelijk. Via social media en website verzorg je een deel van de marketing.

Onder begeleiding groei je steeds meer in sales buitendienst (B2B) en zoek je naar projecten en markten buiten de deur: aannemers, architecten, projectontwikkelaars, kantoren en hotels. Voor jouw ideeën is veel ruimte, je krijgt hierin veel vrijheid…ondernemerschap en eigen initiatief worden zeer gewaardeerd!

  • Je start vanuit de showroom/binnendienst, waar je het gehele verkooptraject verzorgt
  • Je groeit in buitendienst sales en zoekt naar kansen buiten de deur
  • Je ondersteunt marketing via website, Instagram, Pinterest, Facebook, Linkedin

______________
Check out this vacancy


Spread the love